Ολοκληρώθηκε από την F.T.S. Hellas A.E. η Ιστοσελίδα goins.gr !

Η ομάδα της F.T.S. Hellas ολοκλήρωσε με επιτυχία το έργο του σχεδιασμού και κατασκευής της Ιστοσελίδας goins.gr των Ασφαλιστικών Συμβούλων GO INS – ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟΥ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ.

Για τη διαδικτυακή παρουσία των Ασφαλιστικών Συμβούλων, επιλέξαμε να συνδυάσουμε την καλαισθησία με τις καινοτόμες τεχνολογίες και να δημιουργήσουμε ένα ξεχωριστό αποτέλεσμα, με design ιδιαίτερα ελκυστικό για τον επισκέπτη, με μοντέρνα λειτουργική δομή, σύγχρονη αισθητική και με responsive design. Ο σχεδιασμός και η ανάπτυξη της ιστοσελίδας έχει εκτελεστεί με τις τελευταίες πρακτικές SEO – Βελτιστοποίηση ιστοσελίδων.

Στον δικτυακό τόπο www.goins.gr φιλοξενούνται πληροφορίες για το εύρος των ασφαλιστικών & συμβουλευτικών υπηρεσιών που προσφέρουν οι Ασφαλιστικοί Σύμβουλοι GO INS – ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟΥ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ, για μία σειρά θεμάτων που αφορούν όλους μας καθώς και για τα νέα και τις εξελίξεις στον ασφαλιστικό χώρο.

Πέραν της κύριας λειτουργίας της ιστοσελίδας, υπάρχει η δυνατότητα στον επισκέπτη να επιλέξει διαδικτυακά την κατάλληλη ημερομηνία και ώρα συνάντησης με εξειδικευμένους Ασφαλιστικούς Συμβούλους. Επίσης, ο επισκέπτης μπορεί να γραφτεί στο newsletter και να λαμβάνει ηλεκτρονικά νέα και ειδήσεις για ασφαλιστικά θέματα.

Η εταιρεία μας εκτός από τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη της ιστοσελίδας goins.gr,  ανέλαβε την υλοποίηση του γραφιστικού σχεδιασμού της εταιρικής ταυτότητας και του σχεδιασμού λογοτύπου του GO INS – ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟΥ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ.

Επισκεφθείτε το website στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.goins.gr

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *